Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 poivrons orange, coupés en deux, épépinés et membranes blanches retirées
- 1 poivron rouge, coupé en deux, épépiné et membranes blanches retirées
- 1 oignon blanc, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 750 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 356 kJ / 84 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté poivron rouge-citron vert
20 min
Gaspacho indien
2h
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Velouté de fenouil
30 min
Gaspacho poivron-framboise
10min
Gaspacho asiatique
15 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho d'abricot au thé et gingembre
1h 15min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Velouté de poivron rouge
35 min