Urządzenia i Akcesoria
Louisiana Rice and Shrimp
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter diced60 g
-
celery stalks cut in pieces (6 cm)150 g
-
onions quartered100 g
-
green pepper cut in pieces½
-
condensed cream of mushroom soup, tinned200 g
-
water200 g
-
350 g crayfish tails, cookedcooked, peeled prawns350 g
-
white long grain rice cooked (cooked weight), warm400 g
-
fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing2 Tbsp
-
cayenne pepper or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1601 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min