Urządzenia i Akcesoria
Louisiana Rice and Shrimp
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter diced60 g
-
celery stalks cut in pieces (6 cm)150 g
-
onions quartered100 g
-
green pepper cut in pieces½
-
condensed cream of mushroom soup, tinned200 g
-
water200 g
-
350 g crayfish tails, cookedcooked, peeled prawns350 g
-
white long grain rice cooked (cooked weight), warm400 g
-
fresh parsley leaves chopped, plus extra for garnishing2 Tbsp
-
cayenne pepper or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1601 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Chicken Étouffée
45 min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Chicken Cacciatore
50 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min