Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salmon, Carrots and Beans
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut in pieces (approx. 2 mm)200 g
-
flat green beans halved250 g
Mango Sauce
-
ripe mangoes cut in pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
double cream100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Chicken Provencale
1 godz.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Creamed Cod
45 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min