Urządzenia i Akcesoria
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Salmon, Carrots and Beans
-
cayenne pepper½ - 1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)4
-
carrots cut in pieces (approx. 2 mm)200 g
-
flat green beans halved250 g
Mango Sauce
-
ripe mangoes cut in pieces (approx. 3 cm)250 g
-
brandy50 g
-
curry powder1 tsp
-
water300 g
-
double cream100 g
-
plain yoghurt120 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min