Urządzenia i Akcesoria
Mexican Chicken Soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
fresh coriander4 sprigs
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), halved1
-
ground cumin1 tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
limes halved2
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)350 g
-
water750 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
fresh sweetcorn kernels250 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tomatoes finely diced190 g
-
spring onions trimmed and sliced2
-
red peppers deseeded and diced140 g
-
avocado flesh only, sliced240 g
-
cabbage shredded180 g
-
corn chips to serve
-
sour cream to serve
-
pickled jalapeño chillies to serve
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
2818 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1 Std. 30 Min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 Min
Fire and Ice Coleslaw
4 Std. 15 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Lemon Slush
10 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Minestrone
45 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min