Urządzenia i Akcesoria
Mexican Chicken Soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
fresh coriander4 sprigs
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), halved1
-
ground cumin1 tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
limes halved2
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)350 g
-
water750 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
fresh sweetcorn kernels250 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tomatoes finely diced190 g
-
spring onions trimmed and sliced2
-
red peppers deseeded and diced140 g
-
avocado flesh only, sliced240 g
-
cabbage shredded180 g
-
corn chips to serve
-
sour cream to serve
-
pickled jalapeño chillies to serve
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
2818 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Green Tea Smoothie
10 min
Tortilla with Spanish Salsa
1 godz. 10 min
Orange, Mango and Apple Green Smoothie
10 min