Urządzenia i Akcesoria
Mexican Chicken Soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
fresh coriander4 sprigs
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), halved1
-
ground cumin1 tsp
-
olive oil1 Tbsp
-
limes halved2
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)350 g
-
water750 g
-
chicken stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
fresh sweetcorn kernels250 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tomatoes finely diced190 g
-
spring onions trimmed and sliced2
-
red peppers deseeded and diced140 g
-
avocado flesh only, sliced240 g
-
cabbage shredded180 g
-
corn chips to serve
-
sour cream to serve
-
pickled jalapeño chillies to serve
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
2818 kJ /
671 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Green Smoothie
10 min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 godz. 40 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Detoxifying Thai Soup
25 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Breakfast Burrito
50 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min