Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 1500 g water
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 3 tsp olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 200 g courgettes, cut in pieces (1 cm)
- 100 g frozen peas, defrosted
- 400 g cod fillets, skinless, boneless
- 20 g lemon juice
- ½ tsp ground black pepper
- 350 g dried pasta, multi-coloured fusilli
Tartare Sauce
- 60 g pickles
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 100 g sunflower oil
- 1 large egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3303 kJ / 790 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 73.8 g
- Tłuszcz
- 39.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Creamed Cod
45min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Brak ocen
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Salt Cod Fritters
45min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min