Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Salad
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
olive oil3 tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (1 cm)200 g
-
frozen peas defrosted100 g
-
cod fillets skinless, boneless400 g
-
lemon juice20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
dried pasta multi-coloured fusilli350 g
Tartare Sauce
-
pickles60 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
sunflower oil100 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Dijon mustard⅛ tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.1 g
Kalorie
3303 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
73.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked spinach and eggs
35 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
One-pot Moussaka
30 min