Urządzenia i Akcesoria
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Salad
-
water1500 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
olive oil3 tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (1 cm)200 g
-
frozen peas defrosted100 g
-
cod fillets skinless, boneless400 g
-
lemon juice20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
dried pasta multi-coloured fusilli350 g
Tartare Sauce
-
pickles60 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
sunflower oil100 g
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Dijon mustard⅛ tsp
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.1 g
Kalorie
3303 kJ /
790 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Węglowodany
73.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Veracruz Fish
30 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Low Carb Lasagne
1 godz. 30 min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min
Low Carb Breakfast Frittata
40 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.