Urządzenia i Akcesoria
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
garlic cloves2
-
2 fresh green chillies, to tastecayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
100 g fresh spinach leavesfresh baby spinach100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless600 g
-
potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
10 g cornflourchickpea flour4 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)200 g
-
plain yoghurt250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1830 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and Hollandaise Tart
40 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Pea Quiche
1 godz.
Veracruz Fish
30 min
Creamed Cod
45 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 min