Wersje kompatybilne
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Veracruz Fish
30 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Tomato and Haddock Rice
50 min