Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
courgettes cut in pieces (3 cm)200 - 250 g
-
water1600 g
-
fresh green peas shelled100 g
-
fresh asparagus tips100 g
-
penne200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
hard goat's cheese cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves10 g
-
plain yoghurt100 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16.3 g
Kalorie
1311 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Pasta alla Norma
50 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min