Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
courgettes cut in pieces (3 cm)200 - 250 g
-
water1600 g
-
fresh green peas shelled100 g
-
fresh asparagus tips100 g
-
penne200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
hard goat's cheese cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves10 g
-
plain yoghurt100 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16.3 g
Kalorie
1311 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min