Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
courgettes cut in pieces (3 cm)200 - 250 g
-
water1600 g
-
fresh green peas shelled100 g
-
fresh asparagus tips100 g
-
penne200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
hard goat's cheese cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves10 g
-
plain yoghurt100 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16.3 g
Kalorie
1311 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Salad with Vegetables
45 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 Std. 15 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Quinoa Broth
35 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min