![Spring Vegetable Penne Spring Vegetable Penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C57352CE-BDE9-426F-8260-125463056C77/Derivates/1A64178D-1E79-4B66-B333-0453D8F1BEA4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water
- 100 g fresh green peas, shelled
- 100 g fresh asparagus tips
- 200 g penne
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g fresh basil leaves
- 100 g plain yoghurt
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1311 kJ / 310 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Vegetarian Chilli
1sa 5 dk
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 dk
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Pasta alla Norma
50 dk
Pasta with Vegetable Ragout
45 dk
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 dk
Baked Penne with Vegetables
1sa 5 dk