Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Penne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
courgettes cut in pieces (3 cm)200 - 250 g
-
water1600 g
-
fresh green peas shelled100 g
-
fresh asparagus tips100 g
-
penne200 g
-
olive oil1 Tbsp
-
hard goat's cheese cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves10 g
-
plain yoghurt100 g
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16.3 g
Kalorie
1311 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Vegetable Stroganoff
30 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min