Tortiglioni salsiccia e funghi

Tortiglioni salsiccia e funghi

3.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di scalogno
    30 g
  • di salsiccia cruda spellata e a pezzi (2-3 cm)
    280 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe, macinato fresco
    1 pizzico
  • di funghi misti secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
    70 g
  • di acqua
    600 g
  • di pasta secca, tipo tortiglioni di ottima qualità
    350 g
  • di panna da cucina
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 632 kcal / 2644 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 67 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...