Penne al tonno

Penne al tonno

3.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1500 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • olio di oliva q.b.
  • di pasta secca, tipo penne o altri tipi di pasta simili
    450 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di cipolle tagliate in quarti
    250 g
  • di prezzemolo fresco (circa 20 rametti)
    15 g
    15 g di coriandolo fresco, (circa 20 rametti)
  • di tonno in scatola, sott'olio
    340 - 390 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 394 kcal / 1648 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...