
Urządzenia i Akcesoria
Penne al tonno
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
di acqua1500 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
olio di oliva q.b.
-
di pasta secca, tipo penne o altri tipi di pasta simili450 g
-
di olio di oliva30 g
-
di cipolle tagliate in quarti250 g
-
di prezzemolo fresco (circa 20 rametti)15 g
-
di tonno in scatola, sott'olio340 - 390 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
394 kcal /
1648 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa pranzo
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria