
Urządzenia i Akcesoria
Penne al tonno
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
olio di oliva q.b.
-
450 g di pasta secca, tipo penne o altri tipi di pasta simili
-
30 g di olio di oliva
-
250 g di cipolle tagliate in quarti
-
15 g di prezzemolo fresco (circa 20 rametti)
-
340 - 390 g di tonno in scatola, sott'olio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
394 kcal /
1648 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa pranzo
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria