Penne al tonno

Penne al tonno

3.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • olio di oliva q.b.
  • 450 g di pasta secca, tipo penne o altri tipi di pasta simili
  • 30 g di olio di oliva
  • 250 g di cipolle tagliate in quarti
  • 15 g di prezzemolo fresco (circa 20 rametti)
    15 g di coriandolo fresco, (circa 20 rametti)
  • 340 - 390 g di tonno in scatola, sott'olio

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 394 kcal / 1648 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...