Spaghetti aglio, olio e peperoncino
TM5 TM6

Spaghetti aglio, olio e peperoncino

4.6 (19 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate (opcjonalnie)
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 400 g di pasta secca tipo spaghetti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2237.2 kJ / 534.8 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
79.4 g
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy