Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Colorare le uova di giallo
55min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpette al sugo
45 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30 Min
Farfalle con vongole e pomodorini
Brak ocen
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 Min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Risotto ai frutti di mare
1h 15min