Scaloppine ai funghi

Scaloppine ai funghi

2.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di farina
    50 - 60 g
  • di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
    600 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di burro
    30 g
  • spicchi di aglio a piacere
    1 - 2
  • di funghi champignon freschi a fette
    200 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 310.2 kcal / 1298 kJ
Białko 34.1 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...