
Urządzenia i Akcesoria
Scaloppine ai funghi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di farina50 - 60 g
-
di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)600 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di burro30 g
-
spicchi di aglio a piacere1 - 2
-
di funghi champignon freschi a fette200 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe macinato1 pizzico
-
di vino bianco20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
310.2 kcal /
1298 kJ
Białko
34.1 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
8.3 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria