Involtini di vitello

Involtini di vitello

4.9 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
    600 g
    600 g di carne di manzo, (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
  • di sale
    cucchiaino
  • di pepe
    cucchiaino
  • di prosciutto crudo affettato
    80 g
    80 g pancetta, affettato
  • di salvia fresca lavate e asciugate
    8 foglie
  • farina
    30 g
  • di cipolle a pezzi
    50 g
  • spicchio di aglio (opcjonalnie)
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di vino bianco, secco
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 362 kcal / 1515 kJ
Białko 40.5 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...