
Urządzenia i Akcesoria
Frittata soffice alle patate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porzioni
Składniki
-
di patate pelate e a fette400 g
-
di acqua1500 g
-
di formaggio Emmental o altro formaggio simile semi-stagionato, a pezzi100 g
-
di Parmigiano a pezzi30 g
-
di prezzemolo fresco2 - 3 rametti
-
di prosciutto cotto a fette e a pezzi100 g
-
uova6
-
di pangrattato70 g
-
di sale + q.b.1 pizzico
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
418 kcal /
1749 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pausa pranzo
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria