Penne all'arrabbiata

Penne all'arrabbiata

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di pecorino a pezzi (2-3 cm circa)
    50 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • peperoncino rosso
    1
  • di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm), freschi o in scatola
    350 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo penne rigate
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 441 kcal / 1847 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...