
Urządzenia i Akcesoria
Penne all'arrabbiata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
di pecorino a pezzi (2-3 cm circa)50 g
-
di aglio1 spicchio
-
di cipolla a pezzi50 g
-
peperoncino rosso1
-
di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti50 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm), freschi o in scatola350 g
-
di sale1 pizzico
-
di pasta secca tipo penne rigate320 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
441 kcal /
1847 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria