Tagliatelle ai funghi

Tagliatelle ai funghi

4.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di porcini freschi a fette
    100 g
    30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati
  • di funghi champignon freschi a fette
    100 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di acqua
    1200 g
  • di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
    300 g
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 396.2 kcal / 1659.4 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 53.7 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...