
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano a pezzi (3 cm)60 g
-
di pecorino (opcjonalnie) a pezzi (3 cm)30 g
-
di olio extravergine di oliva15 g
-
di cipolle30 g
-
di guanciale di maiale a listarelle (1 cm)150 g
-
di pasta secca tipo spaghetti350 g
-
uova3
-
tuorlo d'uovo1
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato fresco2 pizzichi
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
607 kcal /
2540 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria