
Urządzenia i Akcesoria
Linguine ai gamberoni
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate3 rametti
-
gamberoni interi, con il guscio e puliti, le teste e le code separate8
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di aglio1 spicchio
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe1 pizzico
-
di brandy20 g
-
di vino bianco, secco50 g
-
di passata di pomodoro400 g
-
di pasta secca tipo linguine320 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
594 kcal /
2485 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria