
Urządzenia i Akcesoria
Penne risottate con le cozze
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate4 - 5 rametti
-
di acqua250 g
-
di cozze fresche pulite1000 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
di scalogno a metà30 g
-
spicchi di aglio3
-
peperoncino rosso (opcjonalnie) piccante, piccolo, senza semi1
-
di vino bianco secco (opcjonalnie)50 g
-
di pomodorini a metà120 g
-
di concentrato di pomodoro40 - 50 g
-
di sale1 pizzico
-
di pasta secca tipo penne o pasta corta di formato simile350 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
480 kcal /
2011 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy