![Farfalle ai quattro formaggi Farfalle ai quattro formaggi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4490DCCA-B457-4ACB-9FCF-BE088B713BE9/Derivates/8ced7376-8f12-4175-9bfc-fc079ff96312.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di Gorgonzola
- 50 g di Fontina a pezzi (2-3 cm)
-
50
g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
lub 50 g di Taleggio a pezzi (2-3 cm) - 50 g di latte
- 50 g di burro
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformato di pasta
50 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Brak ocen
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
Brak ocen
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
Brak ocen
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Cioccolato tritato
5 Min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Crêpe
1 Std. 15 Min