Farfalle ai quattro formaggi

Farfalle ai quattro formaggi

4.2 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di Gorgonzola
    50 g
  • di Fontina a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
    50 g
    50 g di Taleggio, a pezzi (2-3 cm)
  • di latte
    50 g
  • di burro
    50 g
  • di pasta secca tipo farfalle
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 543 kcal / 2272 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...