Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Białko
- 148 g
- Węglowodany
- 103.8 g
- Tłuszcz
- 106.2 g
- Błonnik
- 17.6 g
Alternatywne przepisy
Marmitako para dos
30 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40 Min
Cocido montañés
14h 20min
Marmitako de caballa
50 Min
Espaguetis integrales con mejillones
45 Min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 Min
Guiso de pulpo
45 Min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 Min
Guiso de pez espada con patatas.
35 Min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min