Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de ventresca de bonito (sin piel ni espinas) en trozos
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de caldo de pescado
- 50 g de aceite de oliva
- 180 g de pimientos verdes en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 500 g de patatas en trozos
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 8205.3 kJ / 1963 kcal
- Białko
- 148 g
- Węglowodany
- 103.8 g
- Tłuszcz
- 106.2 g
- Błonnik
- 17.6 g
Alternatywne przepisy
Guiso de verduras con caballa
30min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Pote gallego de repollo
2 Std. 40 Min
Merluza a la gallega
40min
Guiso de pulpo
45min
Salmón à la nage
30min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Caldeirada de peixe
40min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min