Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo en mitades
-
100
g de tomates cherry en mitades
lub 100 g de tomate maduro en trozos - 150 g de pimiento verde italiano en tiras, sin semillas
- 50 g de vino blanco
- 2 pellizcos de sal
- 80 g de chorizo semicurado cortado en rodajas
- 4 rebanadas de pan rústico tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2463 kJ / 589 kcal
- Białko
- 18.28 g
- Węglowodany
- 54.11 g
- Tłuszcz
- 33.31 g
- Błonnik
- 5.18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patatas al ajillo
40 Min
Judías verdes a la carbonara
40 Min
Judías verdes con tomate
45 Min
Pimientos al vapor al ajillo
3h 35min
Repollo salteado
25 Min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min
Guarnición de pimientos de Padrón
25 Min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Revuelto de ajetes
10 Min
Revuelto de cebolla confitada y morcilla
25 Min
Champiñones en vinagre
35 Min