Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de espárragos verdes
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de almendras crudas sin piel
-
1
ñora sin pepitas
lub 1 pimiento choricero sin pepitas - 2 dientes de ajo
- 1 rebanada de pan (10 g aprox.) en trozos
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1420 kJ / 340 kcal
- Białko
- 9.07 g
- Węglowodany
- 11.26 g
- Tłuszcz
- 28.71 g
- Błonnik
- 6.11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96ωρ. 20 λεπτ.
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Sopa de jamón y espárragos
35min
Gazpachuelo
35min
Porra antequerana
1h 10min
Mero en amarillo
45min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Ajoblanco
5 Min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 min