Salteado de butifarra y champiñones

Salteado de butifarra y champiñones

2.9 119 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 3 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 3 butifarras frescas (aprox. 450 g) en rodajas de 3 cm
  • 400 g de champiñones frescos laminados
  • 1 cucharadita rasa de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 389 kcal / 1624 kJ
Białko 14.9 g
Tłuszcz 33.2 g
Węglowodany 7.7 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...