Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 3 butifarras frescas (aprox. 450 g) en rodajas de 3 cm
- 400 g de champiñones frescos laminados
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1624 kJ / 389 kcal
- Białko
- 14.9 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Trinxat de col
1h 15min
Fideos con costilla y salchichas
50min
Escudella i carn d'olla
1h 30 min
Guisantes con jamón y sepia
50min
Menú: Patatas con guisantes y maíz. Salchichas con tomate
40min
Cestas de lentejas con butifarra
1u. 20min
Panellets
10u. 30min
Esqueixada de bacalao
15min
Tortilla de alcachofas
30min
Albóndigas con sepia
1u. 20min
Ternera con setas al brandy
45 min
Coca de Llavaneres
1u.