
Urządzenia i Akcesoria
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones
Składniki
-
de cebolla en cuartos250 g
-
de aceite de oliva50 g
-
de pimentón1 cucharadita
-
de vino blanco para cocinar (p.e. El Guiso®)100 g
-
de tomillo seco1 pellizco
-
de comino molido1 pellizco
-
pastilla de caldo de carne1
-
de manitas de cerdo en salsa, (p. ej. Polgri®)800 g
-
de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos400 g
-
de agua100 g
-
de berza de hoja lisa en conserva escurrida800 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
423 kcal /
1767 kJ
Białko
25.83 g
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
20.84 g
Błonnik
11.61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Legumbres
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania