Urządzenia i Akcesoria
Hong shao rou (braised pork belly)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
boneless pork belly, rind on cut into pieces (5 cm)800 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
light soy sauce25 g
-
dark soy sauce5 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)60 g
-
water (optional - see Tips)50 - 80 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2368.1 mg
Białko
161.3 g
Kalorie
8455.2 kJ /
2013.1 kcal
Tłuszcz
131.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
48.8 g
Węglowodany
52.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Braised pork belly
55min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Taiwanese three cup chicken
20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pork ribs with black bean sauce
2h
San bei ji (three cup chicken)
35min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min