Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower tacos with chipotle sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Soaking
-
cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Crumbed cauliflower
-
coconut milk100 g
-
lime zested and juiced, no white pith1
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs of choice (see Tips)80 g
-
shredded coconut30 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cauliflower cut into florets (approx. 2-3 cm)1
-
extra virgin olive oil spray
Chipotle sauce
-
filtered water150 g
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 1 chilli)2 tsp
-
lime juice1 tbsp
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
garlic powder½ tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
tortillas12
-
refried beans (see Tips)
-
cos lettuce finely shredded
-
pickled red cabbage (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
1953.5 kJ /
465.1 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
15.6 g
Węglowodany
35.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Satay noodle salad
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Lentil bolognese
30 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min