Urządzenia i Akcesoria
Crispy rice paper rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Asian salad and dressing
-
garlic clove1
-
caster sugar1 tsp
-
fish sauce20 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves½
-
lime juice only1
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
Lebanese cucumbers deseeded and cut into pieces (3 cm), to taste1 - 2
Rice paper rolls
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves½
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
green asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)1 bunch
-
firm tofu cut into pieces (1 cm)350 g
-
eggs2
-
spring roll rice paper wrappers8
-
panko breadcrumbs for coating80 g
-
peanut oil (approx. 150 g), for shallow frying
-
roasted salted cashew nuts roughly chopped to serve40 g
-
lime cut into wedges to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
844.3 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1844.2 kJ /
439.1 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Sweet and sour tempeh
50 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Pad see ew
30 min
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Satay noodle salad
35 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Soba noodle mee goreng
40 min