Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Beef and Tomato Stew
1 godz. 25 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Cucumber Soup
25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Seafood Risotto
40 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min