Urządzenia i Akcesoria
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.4 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Seafood Risotto
40 min