Urządzenia i Akcesoria
Kouign-amann
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 porzioni
Składniki
Impasto
-
180 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
300 g di farina tipo manitoba + q.b.
-
30 g di zucchero semolato
Terminare la preparazione
-
200 g di burro salato morbido, in un unico panetto, + q.b.
-
200 g zucchero + q.b.
-
burro salato q.b.
-
zucchero q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.8 g
Kalorie
1478 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La cucina Bretone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema al limone
10h 20min
Coppetta all'amarena
11h 40min
Nadalin
6h 30min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Zuppa di pesce misto
40min
Happy sun beach
10min
Isadora ubriaca alle noci
3h
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Zuppa di carciofi
35min
Crema di zucca e calamaretti
35min