Urządzenia i Akcesoria
Kouign-amann
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 porzioni
Składniki
Impasto
-
180 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
300 g di farina tipo manitoba + q.b.
-
30 g di zucchero semolato
Terminare la preparazione
-
200 g di burro salato morbido, in un unico panetto, + q.b.
-
200 g zucchero + q.b.
-
burro salato q.b.
-
zucchero q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.8 g
Kalorie
1478 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
45.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La cucina Bretone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Shortbread al cardamomo e rosa
1 godz. 30 min
Hash Browns (frittelle di patate)
1 godz. 10 min
Club Sandwich con verdure grigliate e insalata (vegan)
6 godz.
Galette des rois al limone
2 godz. 30 min
Galette des rois ananas e Rum
2 godz. 30 min
Isadora ubriaca alle noci
3 godz.
Gazpacho mango e avocado
10 min
Aroma di capperi
4 godz. 10 min
Cornetti semintegrali ripieni
1 godz. 15 min
Soba fredda con daikon
Brak ocen
Succo detox antiossidante
10 min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 min