
Urządzenia i Akcesoria
Galette des rois al limone
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
Pasta sfoglia
-
di farina tipo 00 + q.b.300 g
-
di burro congelato, a tocchetti300 g
-
di sale2 pizzichi
-
di acqua150 g
Crema al limone
-
di zucchero80 g
-
di amido di mais (maizena)20 g
-
di succo di limone spremuto fresco e filtrato120 g
-
di panna (35% di grassi)40 g
-
uova4
-
di burro a tocchetti40 g
Terminare la preparazione
-
fagiolo secco1
-
uovo sbattuto1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
553 kcal /
2302 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
40.8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci sorprese
11 Przepisów
Włochy
Włochy