
Urządzenia i Akcesoria
Galette des rois al cioccolato
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
Pasta sfoglia
-
di farina tipo 00 + q.b.300 g
-
di cacao amaro in polvere50 g
-
di burro congelato, a tocchetti300 g
-
di sale2 pizzichi
-
di acqua150 g
Ganache al cioccolato
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi200 g
-
di panna (35% di grassi)200 g
-
tuorli2
-
uovo1
Terminare la preparazione
-
fagiolo secco1
-
uovo sbattuto1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
679 kcal /
2826 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
54.9 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolci sorprese
11 Przepisów
Włochy
Włochy