Burro Montpellier

Burro Montpellier

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 200 g di cubetti di ghiaccio
  • 400 g di acqua
  • 30 g di foglie di spinaci freschi
  • 15 g di cerfoglio fresco
  • 15 g di crescione
  • 10 g di erba cipollina fresca
  • 10 g di prezzemolo fresco
  • 10 g di dragoncello fresco
  • 2 scalogni a metà
  • 2 cetriolini
  • 1 cucchiaino di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 4 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 4 uova sode solo i tuorli
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1852 kcal / 7749 kJ
Białko 22.6 g
Tłuszcz 193 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...