![Burro Montpellier Burro Montpellier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/200194_0-638-3543-3543.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Białko
- 22.6 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 193 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Fonduta svizzera
20min
Zuppa di farina e Gruviera
1 godz. 15 min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Stelle di mare
30 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Brak ocen
Burro alle acciughe
4h 20 min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Burro all'arancia
3h 30min
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Burro
40 min