Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.7 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1100.2 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free plain flour
5 min
Southern-style chilli with cornbread
2 godz. 55 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min