Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.7 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1100.2 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 godz. 15 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Brown rice salad
40 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Broccoli salad
10 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min