Urządzenia i Akcesoria
Gluten free Mediterranean bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
15 slices
Składniki
-
butter for greasing
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet120 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
arrowroot flour140 g
-
salt2 tsp
-
guar gum (see Tips)2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
water400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
pitted black olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
pitted green olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
sun-dried tomatoes cut into slices50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
409.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
82.7 kJ /
19.7 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5 min
Raw chocolate snaps
1 godz. 5 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min