
Urządzenia i Akcesoria
Gluten free Mediterranean bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
15 slices
Składniki
-
butter for greasing
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet120 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
arrowroot flour140 g
-
salt2 tsp
-
guar gum (see Tips)2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
water400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
pitted black olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
pitted green olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
sun-dried tomatoes cut into slices50 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
19.7 kcal /
82.7 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
409.7 mg