![Turkey buffe and herby quinoa stuffing Turkey buffe and herby quinoa stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EFE78779-8B54-4217-97C2-1C969C6C799E/Derivates/B13ECD3E-B252-4204-BA99-F60A7C0D0740.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Turkey
- 300 g rock salt
- 50 g raw sugar
- 3000 g water, plus extra if needed
- 2 juniper berries
- 6 black peppercorns
- 1 cinnamon quill
- 2 fresh bay leaves
- water, plus extra if needed
- 3400 - 4000 g turkey buffe, frame only, wings and legs removed
- 2 tbsp unsalted butter
Stuffing
- 200 g tri-colour quinoa
- 600 g water, plus extra for soaking quinoa
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 red onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 8 sprigs fresh basil, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 12 fresh chives, cut into small pieces (2 mm)
- 80 g unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2630.3 kJ / 626.3 kcal
- Białko
- 74.9 g
- Węglowodany
- 18.1 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 1234.6 mg
Alternatywne przepisy
Tuscan bean soup
30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Simple gluten free herb gravy
20min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Gluten free gingerbread house
4 godz. 45 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Apple sauce
20min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Pineapple and orange glazed ham
2h