Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 174.6 mg
Alternatywne przepisy
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Fish soup
40 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Brak ocen
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Turmeric fish
30 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min