Urządzenia i Akcesoria
Zesty avocado with crab
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
avocados flesh only (approx. 350 g flesh)500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
crème fraîche80 g
-
lime zest
-
water plus extra to taste if needed200 g
-
flaked salt to taste
-
celery stalks cut into small pieces (5 mm)70 g
-
cucumber peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)100 g
-
crab meat cooked and chilled120 g
-
fresh ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
101.9 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Floating Islands
40 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Squid à la provençale
55 min
Seafood panzanella
1 godz.
Romesco dip
10 min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2 godz. 20 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Prawn and mushroom crepes
50 min