Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340.4 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Duck and cherry salad
45 Min
Crispy bread with tapenade
45 Min
Panforte ice cream bombe
48 Std. 25 Min
Yoghurt dressing
10 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.