Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340.4 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lavender honey ice cream
12 godz. 25 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Gougères
55 min
Romesco dip
10 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Asparagus risotto
40 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min