Urządzenia i Akcesoria
Smoky chicken thighs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
green tomatoes (unripe), cut into halves (see Tips)400 g
-
chipotle chillies (see Tips)3
-
garlic cloves unpeeled3
-
hot water300 g
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sesame seeds50 g
-
raw unsalted peanuts100 g
-
pitted prunes50 g
-
dried Mexican oregano or Mediterranean oregano2 tbsp
-
cocoa powder1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water500 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
chicken thighs bone in and skin on8
-
ground coriander2 tsp
-
sea salt flakes2 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784.6 mg
Białko
36 g
Kalorie
2557.6 kJ /
608.9 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Turmeric fish
30 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 godz. 15 min
Chicken in yoghurt
30 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Balti coconut fish curry
50 min