Ratatouille

Ratatouille

4.3 191 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • brown onion cut into halves
    120 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • ripe tomatoes cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
    1 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • eggplant cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • zucchini cut into pieces (2-3 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 107.8 kcal / 452.9 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 567.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...