Mushroom quinotto
TM6 TM5 TM31

Mushroom quinotto

3.5 (35 ocen)

Składniki

  • 60 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 80 g butter, cut into pieces
  • 550 g water
  • ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 250 g white quinoa, rinsed and drained
  • 180 g fresh mushrooms, sliced
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2258.6 kJ / 537.8 kcal
Białko
15.3 g
Węglowodany
42.5 g
Tłuszcz
32.2 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Błonnik
9.2 g
Sód
448.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy