Urządzenia i Akcesoria
Mushroom quinotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tbsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
fresh mushrooms sliced180 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448.6 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2258.6 kJ /
537.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Tofu scramble
25 min
Eggplant with burghul
55 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min