Urządzenia i Akcesoria
Mushroom quinotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
butter cut into pieces80 g
-
water550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tbsp
-
white quinoa rinsed and drained250 g
-
fresh mushrooms sliced180 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
448.6 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2258.6 kJ /
537.8 kcal
Tłuszcz
32.2 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Polenta
25 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Four-seed honey butter
30 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Mushroom tart
50 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min