Urządzenia i Akcesoria
Pancetta and asparagus galettes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.9 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholemeal spelt pastry
35 min
Almond shortcrust pastry
35 min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Autumn vegetable gratin
50 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Rustic bread
2 godz.
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Spinach and feta muffins
40 min