Pancetta and asparagus galettes

Pancetta and asparagus galettes

4.7 9 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

Batter
  • buckwheat groats
    140 g
  • salt
    2 tsp
  • full cream milk
    140 g
  • beer (lager - see Tips)
    140 g
  • eggs
    2
Filling
  • Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • olive oil plus extra for frying
    20 g
  • pancetta cut into pieces (2 cm)
    115 g
  • eschalot
    1
  • asparagus trimmed and cut into thin slices
    220 g
  • eggs
    6
  • ground black pepper
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1277.9 mg
Białko 25.9 g
Kalorie 1582.9 kJ / 376.9 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 18.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...