Urządzenia i Akcesoria
Pancetta and asparagus galettes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.9 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy cashew cream
5 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Zhoug
10 min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 godz. 15 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min