Urządzenia i Akcesoria
Pancetta and asparagus galettes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.9 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lavender honey ice cream
12 godz. 25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 godz.
Leek quiche
1 godz. 45 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.