Urządzenia i Akcesoria
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
551 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
656.2 kJ /
156.2 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Classic zabaglione
15 min
Pear and burghul salad
40 min
Cucumber soup with prawn skewers
Brak ocen
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Gluten free chicken and pear pie
2 godz. 40 min
Beetroot smoothie
10 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min