Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing

Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing

4.4 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

Mushroom marinade
  • lemon juice
    20 g
  • extra virgin olive oil
    100 g
  • paprika
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
    8
Avocado and parsley dressing
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • red wine vinegar
    15 g
  • fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    1
  • dried chilli flakes
    ¼ tsp
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 596.9 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 1950.9 kJ / 464.5 kcal
Tłuszcz 48.3 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...