Wersje kompatybilne
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 596.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Colourful quinoa salad
40 Min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Garlic mushrooms
25 min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min