Noodle di soba con tofu

Noodle di soba con tofu

4.3 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
  • 6 rametti di menta fresca le foglioline
  • 6 rametti di coriandolo fresco le foglie e i gambi
  • 40 g di aceto di riso
  • 40 g di sciroppo di acero
  • 40 g di tamari
  • 1 cucchiaio di salsa tahin
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 2 cucchiaini di miso
  • 2 cucchiaini di olio di sesamo
  • 200 g di tofu delicato a bastoncini (1 cm x 3 cm)
  • 1600 g di acqua
  • 200 g di baccelli di soia (edamame), congelati
  • 200 g di soba noodle secchi
  • 1 carota a listarelle
  • 1 cetriolo a listarelle
  • 2 cipollotti a rondelle sottili
  • 1 peperoncino a fettine

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 472 kcal / 1986 kJ
Białko 17.73 g
Tłuszcz 20.4 g
Węglowodany 49.56 g
Błonnik 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...