
Urządzenia i Akcesoria
Rote Linsensuppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Öl20 g
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 - 1 ½ TL
-
Kurkuma, gemahlen1 TL
-
Wasser1100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 - 3 TL
-
rote Linsen, getrocknet, gesplittet300 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
297 kcal /
1245 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Persien lädt ein
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy