Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. ungere
- 2 zucchine, a fette sottili (0.5 cm) in lunghezza
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 zucchina, a dadini (1 cm)
- 70 g di pangrattato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino secco
- 150 g di salmone affumicato a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Salmone con zucchine in crosta
1h
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Frittatine agli spinaci ripiene
45min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Burger di pollo panato e melanzane
1h 10 min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Fagottini di melanzane
1 godz. 45 min
Involtini di salmone e melanzane
1h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min