Farrotto integrale alle verdure
TM5 TM6

Farrotto integrale alle verdure

4.2 (38 ocen)

Składniki

  • 50 g di cipolla a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di gambi di sedano a rondelle (0.5 cm)
  • 130 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm)
  • 130 g di polpa di zucca a pezzi (0.5 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
    lub 1 dado per brodo vegetale
  • 500 g di farro perlato (cottura 25 minuti)
  • 100 g di scamorza a dadini

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2494 kJ / 596 kcal
Białko
22.8 g
Węglowodany
86.6 g
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
13.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy