Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 150 g de fanes de carotte
- 1 gousse d'ail
- 25 g de pignons de pin
- 10 g de roquefort
- 100 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1163.8 kJ / 282.5 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
Alternatywne przepisy
Risotto d’épeautre au zaatar, filet de dinde mariné à l’ail, citron et gingembre
1 Std. 15 Min
Pesto aux fanes de carotte
10min
Cuisson de l'épeautre perlé
35min
Lentilles en salade
1h
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15min
Taboulé de brocoli et chou kale
35min
Crackers à l'amarante sans gluten
25min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Béchamel allégée
15min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Caviar d'aubergine "express"
20 min