Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 200 g de pommes à cuire, détaillées en dés (1 cm env.)
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées d'épices cajun
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 414.6 kJ / 99.4 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de pommes de terre-betterave
45min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Carottes à l'orange et au cumin
40min
Purée céleri-pomme
45min
Poireau à la moutarde
35min
Lasagne aux légumes anciens
1 Std. 40 Min
Butternut au pesto de graines de courge
40min
Velouté carotte-betterave
35min
Purée de chou à la châtaigne
25min
Compotée de fruits d'automne
30min
Carottes parfumées
5 Min
Tartinade de radis noir
5 Min