
Wersje kompatybilne
Œuf, potimarron et purée avocat-raifort - Bruno Dinel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La purée de potimarron
- 200 g de chair de potimarron coupée en morceaux
- 50 g de jus d'orange
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La purée avocat-raifort
- 1 avocat coupé en morceaux
- 100 g de raifort coupé en morceaux
L'œuf basse température
- 1750 g d'eau
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
Le dressage
-
2
c. à café de grué de cacao (opcjonalnie)
lub 2 c. à café de noisettes grossièrement concassées (opcjonalnie) - 4 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 186.5 kcal / 775.8 kJ
- Białko
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Błonnik
- 4.2 g